Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

  1. Η ιστοσελίδα ανήκει στην εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. «ΠΡΟΒΟΓΑΛ» που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Οι παρακάτω Όροι Χρήσης αποτελούν τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας. Η εταιρία έχει δικαίωμα να επεξεργαστεί και να μεταβάλει τους ορούς της οποιαδήποτε στιγμή.

  2. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΠΡΟΒΟΓΑΛ» με εξαίρεση περιεχόμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί από ιστοσελίδες τρίτες με άδεια. Ο επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα περιεχόμενα τις ιστοσελίδα αυστηρά για προσωπική και μη εμπορική χρήση.

  3. Οι χρήστες πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφαλή του περιήγηση του στον ιστότοπο. Η εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του διαδικτυακού τόπου και την προστασία από πιθανούς ιούς που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στον χρήστη.

  4. Η «ΠΡΟΒΟΓΑΛ» δεν ευθύνεται στην περίπτωση που το δημοσιευμένο υλικό της είναι δεν είναι ενημερωμένο και σαφής. Επιπλέον δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμη ιστοσελίδα ή παρουσιάζει τυχών δυσλειτουργίες. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την καλή λειτουργία της ιστοσελίδα μας.

  5. Για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί σε αυτή αν δεν τηρούνται οι παρόντες όροι ή λόγω λανθασμένης χρήση του, ευθύνεται ο χρήστης

  6. Οι εξής όροι χρήσης του διαδικτυακού τόπου ορίζονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Για την επίλυση διαφορών υπεύθυνο είναι το δικαστήριο Θεσσαλονίκης.
Κύλιση προς τα επάνω